Causa solidària
L'import de les inscripcions dels participants amb DORSAL SOLIDARI aniran destinades en forma de donatiu als tres equips santboians que participaran a la Intermón Oxfam Trailwalker.

I... què és la Intermón Oxfam Trailwalker?

Quatre persones. 100 Km. 32 hores. Una causa.
Intermón Oxfam Trailwalker és el major desafiament esportiu del món per equips per lluitar contra la pobresa. El desafiament consisteix que equips de quatre persones recorrin a peu 100 km en un màxim de 32 hores. Els membres de l'equip han de començar, caminar i finalitzar junts.

L'objectiu? Lluitar contra la pobresa i la gana. Per això els equips es comprometen a aconseguir donatius, que Oxfam Intermón destinen a més de 400 projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i sensibilització, en 50 països.

El Trailwalker era un exercici d'entrenament militar a Hong Kong. En 1981 va passar a convertir-se en un esdeveniment Oxfam per recaptar donatius. Avui és un dels principals desafiaments esportius del món, amb 16 esdeveniments en 11 països.

Tres equips santboians participen en aquesta prova: el 6x100=H2O, Marianao Runs 1 i Marianao Runs 2 (Fundació Marianao).No hay comentarios:

Publicar un comentario